Voordeurbrigade

start
8 oktober 2022, 13:30
eind
8 oktober 2022, 16:00
locatie
IJsselstein

Op zaterdag 8 oktober komt de Voordeurbrigade van Achterveld Actief in actie! De Voordeurbrigade bestaat uit circa 8-10 vrijwilligers en een aantal medewerkers van Hubo IJsselstein, die bij IJsselsteiners de voordeur beter isoleren met brievenbusborstels en tochtstrippen. Ook verwijderen wij versleten tochtstrippen en laten wij zien hoe de nieuwe tochtstrippen worden bevestigd: zo kunt u daarna thuis zelf aan de slag!

 

Wat kost het? Niets! Enkel zo’n 30 minuten om twee vrijwilligers te ontvangen. Terwijl de ene vrijwilliger de materialen bevestigt, is de andere vrijwilliger beschikbaar om mee te denken over vervolgstappen: een warmtescan van Achterveld Actief of kleine en/of grote energiebesparingsmaatregelen. Heb je vragen over warmtepompen, zonnepanelen of de financiering daarvan, dan kunnen onze vrijwilligers je daarvoor doorverwijzen naar deskundigen. Wij gaan graag met je in gesprek over het verduurzamen van jouw woning!

 

Praktische informatie:

  • Zaterdagmiddag 8 oktober
  • Tussen 13:30-16 uur, circa 30 minuten
  • Afspraak met tweetal vrijwilligers
  • Kosten: gratis
  • Na aanmelding (hieronder) nemen wij contact op voor het maken van een afspraak op zaterdagmiddag 8 oktober

Vragen? Mail naar achterveldactief@gmail.com.

Aanmelden

Wil jij ook aan de slag met het verduurzamen van jouw woning? Wil je ook jouw energierekening naar beneden brengen? Meld je dan snel aan voor de Voordeurbrigade door hieronder jouw mailadres te noteren. Wij nemen contact op voor het maken van een afspraak!