Duurzame markt 25 juni 2022

gepubliceerd
14 juni 2022, 22:26

Duurzame Markt in de binnenstad van IJsselstein op zaterdagmiddag 25 juni 2022

Op zaterdagmiddag 25 juni 2022 is er een duurzame markt in de binnenstad van IJsselstein. Op deze markt wordt niets verkocht, maar er is van alles gratis te halen: advies en informatie, slimme tips, voorbeelden voor verduurzamen, inspiratie, een leuk kinderplein en verloting van prijzen.

Verduurzaming op maat
Op de Duurzame Markt IJsselstein vindt je uiteenlopende thema's zoals energiezuinig wonen, plantaardig eten, duurzaam reizen, een frisgroene tuin, een gezonde leefomgeving, creatief met hergebruik van materialen. Laat je inspireren of vraag naar slimme tips of weetjes.

Lokale en regionale organisaties zijn vertegenwoordigd en vertellen graag over hun inspanning voor verduurzaming: onder andere Klimaatneutraal IJsselstein, Achterveld Actief, Enjoycleaningup, Samen Meten Utrecht, Duurzaam Lopikerwaard, Samen Duurzaam Nieuwegein, Energiecoöperatie Lek en IJssel Stroom en Rijne Energie.

Enkele bijzondere landelijke initiatieven komen zich presenteren en hopen op een warme belangstelling van inwoners van onze regio: bijvoorbeeld Meer Bomen Nu, Grootouders Voor Het Klimaat, Klimaatgesprekken, Food and Future.

Verduurzamen doe je stap voor stap
Wil je ook duurzame keuzes maken? Of weet je nog niet zo goed wat er allemaal mogelijk is, of waar je moet beginnen? Laat je voorlichten op de duurzame markt. Verduurzamen doe je stap voor stap, elke stap is er weer een!

Neem je eigen mok mee
Kom gezellig langs op 25 juni tussen 13.00 en 16.00 in de Benschopperstraat. Volg ons ook via Facebook https://www.facebook.com/events/2910457812579478, of scan de QR-code op onze posters/flyers. Er is gratis drinken voor iedereen met een eigen kop of mok. Tot 25 juni in IJsselstein!